Bangkok

Danske fødevarer er ikke det store hit i Thailand, hvor mange af importørerne er etniske kinesere, der har taget Thailandske navne.

Jeg ankom søndag den 13. juni 1976 med Cathay Pacific B707, og efter en lang ventetid ved paskontrollen kørte jeg til Sheraton Hotel. Om aftenen mødte jeg vores gamle ven fra Beirut, Karen Jensen.

profile
Fra et af de mange templer

Efter et besøg på den danske ambassade gik jeg i gang med at besøge fødevare importører. Der er et forfærdeligt trafik kaos i gaderne, og hvis det ikke var så varmt og fugtigt, havde det nok været hurtigere at gå rundt.

Om eftermiddagen tog jeg en taxa til Rose Garden - en park udenfor Bangkok, hvor der va ropvisning og danse, fægtning, hanekamp, boksning samt et par elefanter, der smed træstammer i en lille dam og trak dem op igen. Der var en masse amerikanske og italienske turister, og det var ikke meget ved.

Spiste til aften på en vietnamesisk restaurant - ikke særlig godt - og var bagefter inde på en bar overfor hotellet for at få en øl. Pigerne var meget villige, ligesom taxachaufførerne hele tiden tilbyder piger.

Om onsdagen var jeg med en kunde ude at spise kinesisk frokost, hvor vi fik suppe med kyllingefødder. Jeg har fået det der smagte bedre.

Derefter til lufthavnen, hvor jeg fløj med Malaysian Airways til Penang.