Bangkok

Jeg fik maveonde, så det blev ikke til mange oplevelser her.

Fra lommebogen:

4. april: Fløj fra Katmandu med Thai Air DC8. Vi mellemlandede i Calcutta, men var ike ude af maskinen. Ankom til Bangkok ved 17-tiden, og måtte så stå i kø ved paskontrollen i to timer. Bagefter kørte vi så med tax a næsten en time til Oriental Hotel, der ligger lige ned til floden og ved siden af ØK-kontoret. Vi gik en tur omkring hotellet, men det er særdeles kedeligt, snavset, varmt og fugtigt. Fik et par drinks i en indisk restaurant.

5. april: Spiste morgenmad på terassen lige ud til floden, hvor vi fik friske tropefrugter Ananas, papaya, mango mm - virkelig lækkert. Der var også et andet dansk par, og vi tog sammen med dem ind på "tyvenes marked" - det var ikke noget særligt, så vi gik efter 10 min. Derefter ville vi se en krokodille-farm, men da vi havde siddet fast i trafikken i en halv time - og kun var nåt halvvejen - vendte vi om. Jeg var også begyndt at føle mig noget utilpas, og vi blev på hotellet det meste af eftermiddagen. Vi var dog lige nede og købe noget Thai-silke tilBenthe og min mor - hver 2 ½ m til ca. $25. Je blev dizzy undervejs og måtte sætte mig på fortovet lidt.

6. april: Kl. 06.30 stod vi op - jeg var stadig sløj og svimmel, så Benthe tog alene på kanalrundfart til det flydende marked. Jeg sov og læst ehele formiddagen, og kl. 11 da Benthe kom tilbage, pakkede vi. Jeg var da endelig blevet færdig med Shardik - denne fantastiske bog om bjørneguden. I lufthavnen checkede vi ind med Singapore Airlines Boing 707, hvor vi fik den bedste service, jeg endnu har fået. De startede med at bære champagne rundt og ellers gratis drinks hele turen. Vi landede i Hong Kong kl. 20 og var inde på Hotel Hilton kl. 21.