Portugal

Vi var i 1995 i Portugal både på ferie i februar - mens skolerne i DK var lukket pga sne - og i november for at besøge Exponet-kunder.

Den 4. april 1995 fløj Benthe og jeg til Portugal for at holde en uges vinterferie. Pigerne mente godt, at de kunne være alene hjemme og passe skolen. Et par dage efter, medens vi sad på stranden i Algarve og spiste grillede sardiner, ringede vi til dem på min nye mobiltelefon. Her fortalte de, at der i nattens løb var kommet et mægtigt snefald, men at de til fods havde kæmpet sig vej ind til skolen. Da de så nåede derind, var den lukket på grund af sne.

Vi havde fundet ud af, at den billigste måde at komme til Portugal på, var at købe en charterrejse til Faro. Her ville vi så tage en enkelt overnatning, leje en bil og derefter køre nordpå. Det blev en fin tur, bl.a. med overnatning i en traditionel Pousada - altså et af de tidligere statsejede traditionelle hoteller.

Igen den 15. november fløj vi til Lissabon for at undersøge markedet for Expo-Net. Her var vi sammen med Niels Erik Espersen, som var faglig konsulent for spildevandsrensning, og hans kone Lis. Igen en dejlig tur med masser af fisk og portvin.